جشنواره فردا

پیام رئیس سازمان سینمایی به جشنواره «فردا»؛ کوششی که «فردا» آن را محقق می‌کند

حسین انتظامی در پیامی به پنجمین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی از کوششی نوشت که می‌تواند معرف تلاش فیلمسازان نوآور در عرصه ساخت آثار فناوری و صنعتی باشد.
به گزارش ستاد خبری پنجمین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی«فردا»، حسین انتظامی؛ رئیس سازمان سینمایی در پیامی، برگزاری این جشنواره را ستود و آن را معرف خوبی برای تلاش فیلمسازان نوآور در عرصه سینمای مستند صنعتی دانست.
متن کامل پیام حسین انتظامی؛ رئیس سازمان سینمایی به این جشنواره به شرح زیر است:
بازتاب هنرمندانه توانمندی‌ها و رویش‌های گوناگون ایران اسلامی، با وجود پشتوانه‌های فرهنگی و تمدنی آن، مستلزم نگاه حمایتی به حرکت‌های خلاقانه و نوآورانه فرهنگ‌ساز و بهره‌مندی از همه ظرفیت‌های موجود در کشور است.
در این مسیر، هر تلاش صادقانه‌ای که منجر به تقویت روحیه خودباوری و هم‌افزایی ظرفیت‌های پراکنده موجود در کشور شود، شایسته تقدیر است.
جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی «فردا» به عنوان یک جشنواره موضوعی و تخصصی، کوششی است برای شناسایی و معرفی هنرمندان و فیلمسازان جوان، خلاق و نوآور و رقابت آثاری که روایتگر فن‌آوری و صنعت ایرانی هستند.
بدیهی است چشم‌انداز این رویداد اولاً تمرکز بر تولید و حضور جوانان سینماگر و علاقه‌مند به سینما را مدنظر دارد و ثانیاً منجر به توجه عمیق‌تر به پیوند میان صنعت و سینما و نمایشی عملی از همراهی مؤثر آنان در راستای کمک به پیشرفت ایران عزیز و رونق تولید ملی می‌شود.
ضمن سپاسگزاری از تلاش‌های جهاد دانشگاهی و دست اندرکاران برگزاری اين رویداد سینمایی، تعالی این جشنواره جوان را آرزومندم.
حسین انتظامی
رئیس سازمان سینمایی

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *