رییس سازمان سینمایی در بازدید از پارک فناوری پردیس بر لزوم ارتباط میان صنعت و سینما تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی سومین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی (فردا)، حجتالله ایوبی در بازدید از پارک فناوری پردیس، با تقدیر از معاونت علمی ریاست جمهوری به دلیل فراهم کردن امکان این بازدید اظهار کرد: برای همه همکاران دیدن این شهرک خالی از لطف نیست. بخشهای مختلفی در پارک فناوری حضور دارند، اما صنعت سینما و هنر در این پارک غایب است.
وی یادآور شد: خیلی از کاستیها را شاید بتوان با واردات حل کرد، اما در عرصه فرهنگ و هنر نمیتوان کار وارداتی کرد و نمیتوانیم فیلم وارد کنیم.
رییس سازمان سینمایی اظهار کرد: در بسیاری کشورها، سینما در وزارت صنعت تعریف میشود؛ در ۱۹۵۰ مانرو در فرانسه سینما را از وزارت صنعت به وزارت فرهنگ آورد، اما سینما همواره در محتوایی فرهنگی قرار دارد.
ایوبی با یادآوری این که امروز سینما رقبای زیادی از جمله تلویزیون و موبایل و دیگر رسانهها دارد، توضیح داد: مردم حق انتخاب دارند که به سینما بروند و روی پرده فیلم ببینند و یا در منزل نظارهگر آثار باشند. مردم امروز به تماشای فیلمهایی مینشینند که دیدنی باشد و اگر در صنعت سینما به روز نشویم مخاطبان خود را از دست میدهیم.
وی تاکید کرد: روز آمدی در سینما یک ضرورت اجتنابناپذیر است. یقین داریم همانگونه که سینماگران ما با دست خالی در دنیا سَری در میان سَرها دارند، در عرصه صنعتی نیز میتوانیم موفقیتهای قابل توجهی را کسب کنیم.
معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سینماگران و فعالان صنعت سینما با علاقه به ایران اسلامی کار کردند و من از کارگاه برخی از این دوستان دیدن کردم.
ایوبی ادامه داد: با توجه به هزینههای بسیار صنعتی شدن سینما، از سازمان سینمایی به تنهایی کاری ساخته نیست و عزم ملی برای صنعتی شدن سینما لازم است و باید نهادهای مختلف از سینما حمایت کنند.
وی خطاب به سینماگران و فعالان سینما در بخشهای مختلف اظهار کرد: امیدوارم در آشنایی ما و شما با پارک فناوری پردیس، اتفاقات خوبی رخ دهد و هرجا سخن از نوآوری و فناوری است، صنعت سینما را نیز ببینیم.
رییس سازمان سینمایی یادآور شد: یقین داریم اگر ارادههای کوچک عجین شوند، سینمای ما چند گام بزرگ در زمینه صنعت بر خواهد داشت.
ایوبی تصریح کرد: فعالان این عرصه با عِرق ایرانی با دست خالی تلاش میکنند و موفق هم هستند و امیدوارم شبهای قدر که در پیش است شبهای قدر سینمای ایران باشد و صنعت سینما نیز در راه شکوفایی قرار گیرد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چندی قبل هم در دیداری با شورای سیاستگذاری و ستاد اجرایی سومین جشنواره ملی فیلم و عکس فناوری و صنعتی تاکید کرده بود: برگزاری چنین جشنوارههایی، برای ما نیز دل گرمی است، چون به دنبال این هستیم که پای سینما را در بخشهای مختلف کشور باز کنیم و فرهنگ و هنر را در بخشی مانند صنعت ببینیم.
وی با تاکید بر اهمیت ارتباط میان کالای فرهنگی سینما با نخبگان جامعه، بیان کرده بود: جشنواره فیلمهای فناوری و صنعتی، توجه نخبگان علمی و فعالان صنعتی کشور را به سمت فرهنگ جلب میکند و من معتقد هستم این ارتباط دو سویه برای این فعالان هم اثر مثبتی خواهد داشت.
حجتالله ایوبی در پایان سخنانش با تاکید بر اهمیت ارتباط میان فناوری و صنعت با سینما تصریح کرده بود: جشنواره تخصصی فیلم فناوری و صنعتی در نظر سازمان سینمایی، یکی از جشنوارههای جدی کشور است که ظرفیتهای زیادی دارد.
بر اساس این گزارش، حدود 20 روز قبل، نخستین تور عکاسی جشنواره ملی فیلم و عکس فناوری و صنعتی (فردا) در پارک فناوری پردیس که از آن به «بهشت فناوری منطقه» تعبیر میشود، با حضور 30 عکاس برگزار شده بود این تور، از جمله معدود تورهای عکاسی با دید مشترک صنعتی و هنری به این پارک فناری بود که با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار میشد.