بهبود کیفیت در فیلم‌های صنعتی با جشنواره «فردا» محقق می‌شود

طباطبایی‌نژاد تاکید کرد:

بهبود کیفیت در فیلم‌های صنعتی با جشنواره «فردا» محقق می‌شود

مدیر مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی گفت: جشنواره‌ها علاوه بر مسابقات و عرضه آثار که وجه تبلیغی دارند، می‌توانند حمایت‌هایی از تولیدات آثار داشته باشند.

به گزارش روابط عمومی سومین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی (فردا)، سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد از تولید فیلم‌های مستند در حوزه فناوری و صنعتی استقبال و بیان کرد: فیلم‌های مستند زیادی در کشور تولید می‌شوند، ولی جایی برای عرضه آن‌ها وجود ندارد. فکر می‌کنم جشنواره‌ای که به شکل مشخص به این فیلم‌ها بپردازد، می‌تواند مکان مناسبی برای تبلیغ و ترویج چنین پروژه‌هایی باشد.

وی ادامه داد: ۷۰ درصد از فضای عرضه محصولات فرهنگی در تلویزیون است و تمامی موارد دیگر مانند برگزاری جشنواره‌ها و شبکه نمایش خانگی ۳۰ درصد از این قضیه را شامل می‌شوند.

معاون رییس سازمان سینمایی سپس به فیلم‌های مستند صنعتی اشاره و عنوان کرد: با اضافه کردن بار آموزشی به مستندهایی که در حوزه صنعتی ساخته می‌شوند، می‌توان مخاطبان زیربط هر موضوع را پیدا کرد. برای مثال اگر در زمینه ساخت و ساز و رعایت آئین‌نامه‌های آن مستنداتی ساخته شود، افرادی که در این شاخه فعالیت می‌کنند به دنبال دیدن آن‌ها هستند و از راهکارها و قوانینی که ارائه می‌شود، استقبال می‌کنند.

طباطبایی‌نژاد افزود: برای دیده شدن مستندات و فیلم‌های موضوعی دو راه حل کلی وجود دارد؛ اول اینکه برای تولید مستندات صنعتی که برای عموم جذایت دارند و بیشتر جنبه بالا بردن اطلاعات عمومی دارند، برنامه‌ریزی کنیم. دومین راه توجه بخش تخصصی این فیلم‌هاست، به شکلی که ابتدا مخاطب‌شناسی کنیم و سپس فیلم مستندی که راه‌کارهای بهبود کیفیت در صنعت مشخصی را آموزش می‌دهد بسازیم و به دستشان برسانیم.

مدیر مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی همچنین با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم صنعتی بیان کرد: جشنواره‌ها در حالت کلی دو کارکرد اصلی تبلیغی و ترویجی دارند و در کنار مسابقه و عرضه آثار، باید از تولیدات دیگر در این زمینه نیز حمایت کنند. معتقدم که جشنواره‌ها با سیاست‌گذاری صحیح ، باید باعث و بانی بهبود کیفیت در فیلم‌های صنعتی باشند.

وی سپس تصریح کرد: این مهم در جشنواره‌ها اتفاق نمی‌افتد مگر وجود دبیرخانه دائمی که فضا را رصد کند و از پروژه‌های مختلف حمایت مادی و معنوی در حد توان داشته باشد.

سیدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد در پایان سخنانش با آرزوی موفقیت برای جشنواره فیلم‌های صنعتی برای رسیدن به اهداف ذکر شده، گفت: جشنواره فیلم و عکس صنعتی، جشنواره‌ای نوپا است و اگر مسیر درست را انتخاب کرده باشد، می‌تواند به اهداف خوبی هم دست پیدا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *