1. مقررات بخش فیلم

– شرکت همه فیلمسازان، تهیه کنندگان نهادها، مراکز، سازمانها و شرکت های دولتی و خصوصی در جشنواره آزاد است.
– محورها و رشته های موضوعی مد نظر جشنواره در سایت جشنواره و در متن فراخوان درج شده است. آثاری که موضوع یا پیام آنها ارتباطی به محور ها و رشته های موضوعی جشنواره نداشته باشند، کنار گذاشته می شوند.
– فیلمهای تولید شده در سال های 98 به بعد می توانند در جشنواره شرکت کنند.
– فیلم های ارسالی به دوره های گذشته جشنواره پذیرفته نخواهند شد و در صورت اطلاع دبیرخانه از این موضوع، بلافاصله از جشنواره خارج خواهد شد.
– زمان فیلم های مستند و پویانمایی و گرافیک متحرک می بایست حداکثر تا 30 دقیقه باشد.
– صاحبان مجموعه های مستند تلویزیونی متقاضی شرکت در جشنواره می توانند حداکثر 3 قسمت از یک مجموعه را برای دبیر خانه ارسال نمایند. زمان هر قسمت از هر مجموعه، حداکثر تا 30 دقیقه باشد.
– لازم است هر فیلم به همراه یک فرم کامل شده که توسط تهیه کننده امضا شده باشد، با فرمت avi. mpg، بر روی یک لوح فشرده یا فلش، به همراه یک قطعه عکس کارگردان، سه قطعه عکس صحنه و یک عکس پشت صحنه به دبیرخانه جشنواره ارسال شود.
– به تقاضای شرکت فیلم هایی که مدارک آنها به طور ناقص ارسال گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد.
– پس از راهیابی فیلم ها به جشنواره امکان خارج کردن از برنامه وجود ندارد.
– به تمامی آثار راه یافته به جشنواره گواهی شرکت اعطا خواهد شد.
– فیلم های ارائه شده باید دارای تیتراژ باشد و ذکر سال تولید در تیتراژ الزامی است.
– هیچکدام از جوایز به طور هم ارزش به دو فیلم تعلق نخواهد گرفت.
– فیلم های ارسالی عودت داده نمی شود.
– فیلم های منتخب با هماهنگی صاحب اثر از طریق رسانه ملی نمایش داده می شوند.
– آثار دانشجویان در حال تحصیل علاوه بر بخش های مختلف جشنواره در بخش مستقلی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
– برای شرکت در بخش دانشجویی پیوست کپی کارت دانشجویی همراه با فرم ثبت نام ضروری است.
– ثبت نام صرفا از طریق سایت جشنواره صورت می پذیرد. صاحب اثر می بایست فرم تکمیل شده سایت را پیرینت گرفته و بعد از مهر و امضای، آنرا به همراه اثر برای دبیرخانه جشنواره ارسال نماید.(امکان پیرینت فرم جشنواره در سایت جشنواره فراهم است)
– در این جشنواره منظور از فیلم های تبلیغاتی صرفا آنونس، تیزر و نماهنگ می باشد و مستندهای تبلیغاتی می بایست در بخش مستند شرکت نمایند.
– فیلم های منتخب جشنواره در قالب “اکران های استانی یا موضوعی”، در طول هر سال در مراکز دانشگاهی و صنعتی مراکز استانها و همچنین در رویدادهای مرتبط با جشنواره نمایش داده خواهند شد.
– دبیرخانه جشنواره می تواند برای تهیه اقلامی همچون تیزر و نماهنگ و گزارش های معرفی جشنواره از بخش هایی از فیلم های دریافتی استفاده نماید.
– تصمیم نهایی درباره موارد پیش بینی نشده که در مقررات حاضر لحاظ نشده و یا ابهامات ناشی از مفاد آن و تغیر در بعضی از مقررات، با دبیر جشنواره است.

2. مقررات بخش عکس

– شرکت در جشنواره برای تمامی هنرمندان، عکاسان و علاقه‌مندان به عکاسی و همچنین نهادها، مراکز و سازمانهای دولتی و خصوصی آزاد است.

– محورها و رشته های موضوعی مد نظر جشنواره در سایت جشنواره و در متن فراخوان درج شده است. عکس هایی که موضوع یا پیام آنها ارتباطی به محور ها و رشته های موضوعی جشنواره نداشته باشند، کنار گذاشته می شوند.

– عکس‌های ارسالی در بخش مجموعه عکس و تک ‌عکس صنعتی باید مستند باشند (از هرگونه دستکاری که جنبه استنادی عکس را مخدوش می‌کند خودداری شود.)

– آثار ارسالی نباید در دوره های قبلی جشنواره فردا شرکت کرده باشند.

– فقط عکس های تولید شده در سال های ۱۳۹۵ به بعد می توانند در جشنواره شرکت کنند.

– عکاس ملزم است فایل خام یا RAW عکس خود را در اختیار داشته باشد تا درصورت نیاز، به دبیرخانه ارسال کند.

– ضلع کوچکتر هر عکس باید حداقل 2000 پیکسل، حجم حداکثر 6 مگابایت، DPI 300 و فرمت آن JPG باشد.

– هر عکاس در بخش تک عکس حداکثر ۵ فریم و در بخش مجموعه عکس حداکثر ۳ مجموعه می­تواند ارسال کند. مجموعه عکس­ باید حداقل شامل ۴ فریم و حداکثر ۸ فریم باشد. هر مجموعه عکس باید بصورت زیپ در سایت جشنواره بارگذاری شود و حجم آن حداکثر ۵۰ مگابایت باشد.

– مجموعه عکس باید شامل موضوعی واحد باشد و نمی تواند شامل عکس هایی از موضوعات و پروژه های مختلف باشد.

– اشخاص می­توانند هم در بخش تک عکس و هم در بخش مجموعه عکس تبلیغاتی یا صنعتی شرکت کنند ولی نباید در آثار ارسالی، عکس تکراری وجود داشته باشد.

– عکس‌های ارسالی، نباید دارای امضای عکاس، پاسپارتو، قاب، تاریخ، واترمارک و یا لوگو باشد.

– به تمامی آثار راه یافته به جشنواره گواهی شرکت اعطا خواهد شد.

– عکس های منتخب جشنواره در قالب “نمایشگاه عکس” علاوه بر ایام برگزاری جشنواره، در طول هر سال در مراکز دانشگاهی و صنعتی مراکز استانها و همچنین در رویدادهای مرتبط با جشنواره نمایش داده خواهند شد.

– دبیرخانه جشنواره می تواند برای تهیه اقلامی همچون تیزر و نماهنگ و گزارش های معرفی جشنواره از عکس ها استفاده نماید.

– تصمیم نهایی درباره موارد پیش بینی نشده که در مقررات حاضر لحاظ نشده و یا ابهامات ناشی از مفاد آن و تغییر در بعضی از مقررات، با دبیر جشنواره است.

– مهلت ارسال آثار تا ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ می باشد.